Material och marknadsföring

Två centrala pressmeddelanden går ut till större dagstidningar, TV och radio samt publiceras på hemsidan, det första i slutet av september och ytterligare ett cirka en vecka innan Arkivens dag. I pressmeddelandena hänvisas till hemsidan. Pressmeddelandena skickas också till de regionala kontaktpersonerna och därefter vidare till de arrangörer som finns på de regionala kontaktpersonernas e-postlistor. Du som arrangör får gärna använda pressmeddelandena i din lokala marknadsföring. Vi tar tacksamt emot bilder i tryckkvalitet på spännande dokument. Ska de användas i pressmeddelandena behöver vi veta fotograf/upphovsrätt samt vad bilden föreställer.

Tryckt marknadsföringsmaterial beställer du via din regionala kontaktperson. Nedladdningsbara lågupplösta filer finns här till höger. Vill du få en överblick över allt material finns också en nedladdningsbar lista.

Om du vill trycka eget marknadsföringsmaterial är det välkommet. Logotypen och kalenderbladet finns i format för tryckning. Kontakta Arkivens dag för att få en högupplöst version.